Produktepromocioni

Flyer,fletepalosje,kartolina
kartvizita,postera,etiketa,
cover,dosje

Katalogjelibra

Katalogje,revista,libra,broshura,Bllok shënimesh, Kalendar


Printimedixhitale

Kartvizita, Flyer , Fletëpalosje, Postera, Menu, Kartolina


Ne qofe se ju e imagjinoni, Ne mund ta realizojme dhe ta printojme idene tuaj.

Kreativiteti është pasioni ynë!

Kompania Printim me experiencë 7 vjeçare në fushat e printimeve, graphic design, 3D, kinema/tv, e-mail marketing, web design, e njohur për aktivitetin e saj në Ballkanin Qëndror dhe Perëndimor vjen në Shqipëri me një seri shërbimesh dhe produktesh profesionale me çmime konkurruese në tregun shqiptar. Për më shumë vizitoni Shërbimet Tona.


Shtypshkronja PRINTIM.AL
Ofron Printime Profesionale me Makinerite e Shtypit Heidelberg

CERTIFIKUAR ME CE NE GJERMANI


Printime Dixhitale Makineri Bashkohore Xerox
Cilesia e Standartit Evropian

CERTIFIKUAR CE